S prostovoljci smo staknili glave o stopnjevanju kampanje

Do evropskih volitev nas ločita samo še dobra dva meseca, zato smo se v četrtek v Hiši EU znova sestali s prostovoljci kampanje Tokrat grem volit na pogovoru o tem, kako naš poziv k oddaji glasu 26. maja ponesti čim širše v družbo in prepričati tudi tiste, ki jim politična participacija ni blizu, da je tokrat res pomembno, da soodločajo o naši, skupni evropski prihodnosti.

Pogovor je tekel predvsem o tem, kako okrepiti naše aktivnosti na družbenih omrežjih, kjer prostovoljci že upravljajo račune na Facebooku, Instagramu in Twitterju. Bi se nasmejal(a) našim memom o evropskih volitvah in prispeval(a) svoje? Tudi te najdeš na Instagramu. Imaš tudi sam(a) idejo, kako bi lahko pripomogel oziroma pripomogla h kampanji na družbenih omrežjih? Pridruži se nam v Facebook skupini Tokrat grem volit - ekipca, veseli bomo tvojih predlogov in pomoči.

Ti delovanje v digitalnem svetu ni najbliže in bi nam raje pomagal(a) z neposrednim nagovarjanjem ljudi? Še bolje. Pri tem si lahko pomagaš z našimi letakinalepkamiplakati in razglednicami, ki si jih naloži z zgornjih povezav in jih natisni. V vsebinskem smislu ti je lahko v pomoč tudi spletna stran Kaj Evropa počne zame. Poznaš še koga, ki bi nam bil pripravljen priskočiti na pomoč? Povabi ga oziroma jo k vpisu na platformo tokratgremvolit.eu.

Pa še en namig. Četrtkovo srečanje smo izkoristili tudi za to, da smo posneli nekaj prizorov za prihajajočo širitev kampanje Tokrat grem volit na ljubljanske in mariborske mestne avtobuse. Za pokušino dodajam spodnjo fotografijo.

Če se nam tokrat nisi uspel(a) pridružiti, ne obupuj, še bo priložnosti. Dotlej pa ti bomo hvaležni za pomoč pri širjenju našega sporočila. Kajti če vsi volimo, vsi zmagamo!