Pomurci bodo šli nasmejani na evropske volitve

V ponedeljek, 18. marca, smo v gledališču Park v Murski Soboti uspeli povezati evropske volitve s komedijo v simpatičen dogodek, ki sliši na ime EU ni hec. Skečoholika Aleš Novak in Jernej Celec sta v družbi vodje Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manje Toplak kakih 200 obiskovalcev na informativno-humoren način popeljala skozi ključne prednosti evropskega povezovanja.

Občinstvo je tako skozi preplet sproščenega pogovora in humorističnih vložkov spoznalo, da EU pravzaprav nenehno vpliva na naša življenja, zaradi česar nima prav nobenega smisla ne izkoristiti možnosti povratnega vplivanja nanjo, ne nazadnje z oddajo glasu na prihajajočih evropskih volitvah 26. maja.

Tudi tokrat je bila na dogodku navzoča ekipa kampanje Tokrat grem volit, ki je udeležencem, pred tem pa tudi mimoidočim v največjem pomurskem mestu, pojasnjevala, zakaj je pomembno, da na prihajajočih volitvah izberemo ljudi, ki bodo kar najbolj učinkovito in uspešno zastopali naše interese.

Tudi če tokrat niste uspeli priti v našo družbo v Murski Soboti, ne obupujte. Turneja Skečoholikov in prijateljev EU ni hec bo že v sredo, 3. aprila, obiskala Koper, nato pa se bo ustavila še v Celju, Kranju in Ljubljani. Izberite dogodek, ki vam je najbližje, kliknite na ustrezno povezavo in si rezervirajte sedež. Vsi dogodki so brezplačni.

Pridite, zabavno (in hkrati informativno) bo. In ne pozabite oddati glasu na evropskih volitvah 26. maja. Ker če vsi volimo, vsi zmagamo!