Dan brez EU s Skečoholiki

Si sploh lahko zamislite boljši sobotni večer od tistega, preživetega ob pogovoru o Evropski uniji, popestrenega s sočno razpravo o tabujih in glasno izpostavitvijo tistega, kar si običajno potihem mislimo pri sebi.

Za vse, ki ste se ob teh besedah namrdnili, dodamo še ključno informacijo - čaka vas smeha poln besedni desert, v katerega vam bo sicer resne teme zavila skupina komikov, ki sliši na ime Skečoholiki. Skratka, v soboto, 16. marca, od 20. ure naprej se vam v Gostišču Loka v Novem mestu obeta obilo smeha in zabave!

Skečoholiki za vas pripravljajo nepozabno tematsko stand up komedijo Dan brez EU o tem, kako se je spremenilo njihovo življenje, odkar je Slovenija vstopila v evropsko družino narodov? Ministrstvo za zdravje opozarja - prekomerno smejanje povzroča bolečine v trebuhu. Pred uporabo se posvetujte z družino ali s prijatelji.

In če potrebujete samo še en dober razlog, da pridete: VSTOPNINE NI!

Gotovo pa ne potrebujete dodatnega razloga za udeležbo na evropskih volitvah 26. maja. A tokrat ni dovolj, da oddate svoj glas, pomagajte nam k temu prepričati tudi ostale. Kako? Ekipa kampanje Tokrat grem volit vam bo ob robu dogodka z veseljem svetovala in prisluhnila vašim idejam.

Kdaj:

-

Kje:

Gostišče Loka
Župančičevo sprehajališče 2
Novo mesto 8000
Slovenia

Prideš?