Dan brez EU so začinile solze ... smeha ;)

V soboto, 16. marca, so se v novomeškem gostišču Loka zbrali ljubitelji standup komedije. V tematsko obarvanem večeru Dan brez EU jih je trojica, ki sliši tudi na ime Skečoholiki, soočila s tem, kako se je spremenilo njihovo življenje, odkar je Slovenija vstopila v evropsko družino narodov.

Sašo Stare, Aleš Novak in Jernej Celec so približno stoglavo množico zbranih nasmejali do solz s svojimi šalami in anekdotami, povezanimi z EU. A osnovno sporočilo je vendarle jasno - evropsko povezovanje nam prinaša očitne koristi, zato se v njem izplača sodelovati, vsaj z oddajo glasu na prihajajočih evropskih volitvah 26. maja.

Če ste tokratni večer smeha zamudili, brez skrbi. Skečoholiki bodo spet z vami 13. aprila, od 20. ure naprej, na isti lokaciji. Več o dogodku na TEJ POVEZAVI.

Če pa bi  se radi obenem bolj aktivirali v okviru kampanje spodbujanja udeležbe na evropskih volitvah Tokrat grem volit, pa ob robu dogodka poiščite osebje novomeške informacijske točke Europe Direct, ki vam bo z veseljem pomagalo z informacijami in promocijskim materialom.