Predvolilno ogrevanje v Slovenskih Konjicah

Dijaki Gimnazije Slovenske Konjice bodo v petek, 15. marca, na svoji šoli začeli ogrevanje pred evropskimi volitvami, na katerih bomo 26. maja izbirali osmerico slovenskih poslancev v Evropskem parlamentu. Da bi jim predstavila naloge, delo in vpliv evropskega poslanca ter podrobnosti o aktualnih vprašanjih, povezanih s prihodnostjo EU, bo dijake ta dan obiskala evropska poslanka Tanja Fajon, ki se bo z njimi pogovarajala od 9. ure naprej.

Po pogovoru ste vabljeni, da obiščete informacijsko točko ekipe Tokrat grem volit v prostorih šole, na kateri bodo o tem, kako se nam lahko pridružite in kako nam lahko pomagate naš poziv na volišča ponesti čim širše v slovensko družbo, z vami spregovorili tudi prostovoljci kampanje spodbujanja udeležbe na evropskih volitvah iz vrst dijakov Gimnazije Slovenske Konjice.

Če vam v dopoldanskih urah ne bo uspelo obiskati gimnazije, pa lahko našo informacijsko točko najdete tudi na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah, kjer bo gostovala v popoldanskih urah. Pridite, z veseljem bomo poklepetali z vami in skupaj razmislili o tem, kako kar največ volivcev spraviti na tokratne evropske volitve.

Ker če vsi volimo, vsi zmagamo.

Kdaj:

-

Kje:

Gimnazija Slovenske Konjice
Tattenbachova ulica 2a
Slovenske Konjice 3210
Slovenia

Prideš?