Greste volit za večjo varnost?

Kako razumemo varnost v Evropi? Kako okrepiti varnostno politiko? Kakšna naj bo vloga EU pri zagotavljanju kibernetske varnosti, zaščiti meja in boju proti terorizmu? Smo pripravljeni na postopno oblikovanje skupne obrambne politike Unije ali ne?

Če tudi vas zanimajo ta vprašanja, vas vabimo, da nam pomagate najti odgovore na pogovoru z evropskima komisarjema za promet Violeto Bulc in za varnostno unijo Julianom Kingom, ki bo pod naslovom Ali smo v Evropi varni? v petek, 15. marca, od 9.30 naprej potekal v veliki dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani.

Pogovor po povezovala docentka na FDV dr. Jelena Juvan, za tolmačenje bo poskrbljeno. Dogodek je brezplačen, potrebna je le spletna prijava na TEJ POVEZAVI.

Seveda pa tudi tokrat ne bo umanjkala ekipa kampanje Tokrat grem volit, pri kateri se lahko pozanimate, kako lahko tudi vi prispevate k širjenju našega poziva na volišča 26. maja in nam sporočite, če pri tem potrebujete našo pomoč.

Ker bo tudi varnost ena izmed pomembnih tem prihajajočih evropskih volitev, vas vabimo, da se razprave s komisarjema udeležite, obenem pa k njej povabite tudi znance, za katere verjamete, da jih ta tema še posebej zanima. Ker če vsi volimo, vsi zmagamo.

Kdaj:

-

Kje:

Fakulteta za družbene vede (velika dvorana)
Kardeljeva ploščad 5
Ljubljana 1000
Slovenia

Prideš?