Dialog z evropskim komisarjem Christosom Stylianidesom

V petek, 8. marca, je na ljubljanski Fakulteti za družbene vede potekal tako imenovani Dialog z državljani, ki sta ga pod delovnim naslovom Vloga EU v kriznih razmerah soorganizirala Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji in Univerza v Ljubljani. Z državljani se je tokrat pogovarjal evropski komisar za humanitarno pomoč in krizno upravljanje Hristos Stylianides.

Prostovoljci kampanje Tokrat grem volit so tudi ob robu dialoga spodbujali navzoče k udeležbi na evropskih volitvah 26. maja.

Najdete jih lahko spet v petek, 15. marca, ko bo na FDV od 9.30 naprej potekal naslednji dialog z državljani na temo varnosti, v katerem se bosta z vami pogovarjala evropska komisarja za promet Violeta Bulc in za varnostno unijo Julian King.

Pridite. Z veseljem vam bomo pojasnili, kako se nam lahko pridružite in nam pomagate širiti naš poziv na volišča. Vi pa nam sporočite, zakaj je vam pomembno oddati svoj glas na volitvah. Slikajte se z razglednico Tokrat grem volit in to sporočite tudi drugim preko svojih profilov na družbenih omrežjih.