Imate vprašanje za evropskega poslanca?

V petek, 15. februarja, smo v prvem pogovoru v živo z evropskimi poslanci in poslankami iz Slovenije gostili poslanko skupine Socialistov in demokratov Tanjo Fajon. Teden dni pozneje, v petek, 22. februarja, ob 13. uri pa se bomo v drugem tovrstnem Facebook LIVE dogodku na profilu Tokrat grem volit pogovarjali z njenim kolegom, poslancem Evropskega parlamenta Francem Bogovičem.

V pogovoru s poslancem Evropske ljudske stranke lahko sodelujete tudi vi, in sicer tako, da TUKAJ napišete svoje vprašanje oziroma komentar, mi pa mu bomo izbrane zastavili v pogovoru v živo.

V prihajajočih tednih in mesecih bomo gostili tudi ostale evropske poslance iz Slovenije in z njimi odkrivali, kakšno je delo poslancev Evropskega parlamenta, njihov vpliv na sprejemanje odločitev, dejanska moč slovenskih predstavnikov v evropskih institucijah ...

Seveda ste obenem vljudno vabljeni, da se tudi sami pridružite ekipi kampanje Tokrat grem volit za družbene medije. Kako? Najprej na spletni strani tokratgremvolit.eu označite, da želite pomagati spletni ekipi, nato pa obiščite Facebook skupino Tokrat grem volit - ekipca, kjer vas že čakajo nadaljnja navodila.

Ali pa kar pridite na naslednje srečanje ekipe, ki bo v četrtek, 21. februarja, ob 16. uri v Hiši EU na Dunajski 20 v Ljubljani. Pridružite se nam, ne bo vam žal.

Kdaj:

-

Kje:

Facebook profil Tokrat grem volit
Ljubljana
Slovenia

Prideš?