Ko spletna ekipa stakne glave, se bliska ;)

Prostovoljci kampanje Tokrat grem volit vabilo na evropske volitve že uspešno širite po družbenih omrežjih, vaši profili na Facebooku, Instagramu in Twitterju pa so iz tedna v teden bolj opazni.

Zdaj, ko je do volitev 26. maja ostalo še manj kot 100 dni, pa je napočil čas, da razmislimo, kako na volišča spraviti še več ljudi. To je odlična priložnost, da se spet srečamo v živo, se pogovorimo o dosedanjih aktivnostih ter izmenjamo predloge in ideje za njihovo nadgradnjo. Zato se nam pridruži v četrtek, 21. februarja, ob 16. uri v prostorih Hiše EU na Dunajski 20 v Ljubljani.

Še nisi v ekipi za družbena omrežja, pa bi se nam rad/a pridružil/a? Nič lažjega, na spletni strani Tokrat grem volit označi, da bi nam pomagal/a pri spletnih dejavnostih, pridruži se nam v Facebook skupini Tokrat grem volit - ekipca in sledi navodilom.

Nisi najbolj vešč/a v spletnih aktivnostih, bi nam pa priskočil/a na pomoč pri širjenju poziva na volitve na različnih dogodkih? Oglasi se vseeno na srečanju, veseli bomo tvoje družbe in predlogov.

Kdaj:

-

Kje:

Hiša Evropske unije
Dunajska 20
Ljubljana 1000
Slovenia

Prideš?