Imate vprašanje za evropsko poslanko?

Kot ste gotovo že opazili, je kampanja Tokrat grem volit na družbenih omrežjih že nekaj časa v polnem teku. Zdaj je napočil čas tudi za prvi Facebook LIVE dogodek, in sicer pogovor v živo z evropsko poslanko Tanjo Fajon, ki ga boste na profilu Tokrat grem volit lahko spremljali v petek, 15. februarja, ob 15. uri.

V pogovoru s poslanko skupine Socialistov in demokratov v Evropskem parlamentu lahko sodelujete tudi vi, in sicer tako, da TUKAJ napišete svoje vprašanje oziroma komentar, mi pa ji bomo izbrane zastavili v pogovoru v živo.

To bo sicer le prvi v seriji pogovorov, v prihajajočih mesecih bomo gostili tudi ostale evropske poslance iz Slovenije in z njimi odkrivali, kašno je delo poslancev Evropskega parlamenta, njihov vpliv na sprejemanje odločitev, dejanska moč slovenskih predstavnikov v evropskih institucijah ...

Seveda ste obenem vljudno vabljeni, da se tudi sami pridružite ekipi kampanje Tokrat grem volit za družbene medije. Kako? Najprej na spletni strani tokratgremvolit.eu označite, da želite pomagati spletni ekipi, nato pa obiščite Facebook skupino Tokrat grem volit - ekipca, kjer vas že čakajo nadaljnja navodila.

Ali pa kar pridite na naslednje srečanje ekipe, ki bo v četrtek, 21. februarja, ob 16. uri v Hiši EU na Dunajski 20 v Ljubljani. Pridružite se nam, ne bo vam žal.

Kdaj:

-

Kje:

Facebook profil Tokrat grem volit
Ljubljana
Slovenia

Prideš?