Odprte meje osvobajajo duha

Prosto prehajanje meja med državami članicami Evropske unije je ena ključnih in vsakemu posamezniku najbolj vidnih pridobitev evropskega povezovanja. Neovirano potovanje od Baltika do Sredozemlja, od Varšave do Lizbone odpira duha in spodbuja medsebojno razumevanje in povezovanje.

Tudi zato je pomembno, da na tokratnih evropskih volitvah, ki bodo v Sloveniji potekale 26. maja letos, vsi prebivalci Evropske unije jasno izrazimo podporo skupni evropski prihodnosti. In redke so tako dobre priložnosti spodbujanja povezovanja različnih koncev Evrope, kot je sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria, ki bo od srede, 30. januarja, do sobote, 2. februarja, potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Ko ga boste obiskali, se zato ne pozabite ustaviti pri stojnici ekipe kampanje spodbujanja volilne udeležbe Tokrat grem volit, kjer vam bomo z veseljem razložili, kako nam lahko pomagate naš poziv na volišča razširiti v vse pore družbe. Tokrat namreč ni dovolj, da oddate svoj glas, pomagajte nam v to prepričati tudi druge.

Pridite, z veseljem bomo pokramljali z vami in prisluhnili vašim argumentom, zakaj se splača oditi na volišče.

Kdaj:

-

Kje:

Gospodarsko razstavišče
Dunajska 18
Ljubljana 1000
Slovenia

Prideš?