Študentje, pejmo vol't! Prvi ljubljanski pozdrav

Ker vemo, da med študenti ni nikoli dolgčas, ekipa kampanje Tokrat grem volit komaj čaka na vnovično druženje z vami - po Kopru, Novem mestu in Mariboru tokrat še v prestolnici.

Kaj vam pomeni Evropa in kako vpliva na vaše življenje? Katere evropske teme so vam pomembne? V katero smer bi se morala Evropska unija razvijati v prihodnje? O vsem tem in še čem bomo z veseljem poklepetali z vami in vas obenem spomnili, da so 26. maja evropske volitve, na katerih bomo vsi dobili priložnost ponuditi svoj odgovor na ta vprašanja in soodločati o njih.

V sredo, 16. januarja, nas boste med 8. in 10. uro našli na Fakulteti za upravo, od 10. do 12. ure bomo na Ekonomski fakulteti, med 13. in 16. uro pa na Zdravstveni fakulteti. Veseli bomo, če se boste ustavili ob naši informacijski točki in z nami izmenjali mnenja o skupni evropski prihodnosti in o tem, kako lahko sami vplivamo nanjo.

Upamo, da ste si na koledarjih že označili 26. maj, ko bomo izbirali zastopnike v Evropskem parlamentu. Če vsi volimo, vsi zmagamo!

Kdaj:

-

Kje:

Ekonomska fakulteta
Kardeljeva ploščad 17
Ljubljana 1000
Slovenia

Prideš?