Stresimo družbena omrežja

Kampanja Tokrat grem volit se je prejšnji mesec prelila na družbena omrežja, natančneje na Facebook, Instagram in Twitter, kjer so člani naše ekipe prostovoljcev ustanovili tematske račune, s pomočjo katerih bodo spodbujali svoje znance in širšo javnost, naj se 26. maja udeležijo volitev v Evropski parlament.

Z namenom, da se bolje spoznamo, pogovorimo o konkrektnih vsebinah in načinu dela ter v živo prisluhnemo idejam in predlogom, kako našo kampanjo spodbujanja aktivnega državljanstva zapeljati še učinkoviteje, bomo v ponedeljek, 14. januarja, ob 16. uri organizirali srečanje Stresimo družbena omrežja v Hiši Evropske unije na Dunajski 20 v Ljubljani.

Če ti je mar za našo skupno evropsko prihodnost in bi rad zanjo storil/a nekaj dobrega, obenem pa z lahkoto plavaš skozi družbena omrežja, se nam prdiruži. Veseli bomo tvoje družbe in vseh tvojih idej, obenem pa boš lahko tudi sam/a ugotovil/a, v kateri izmed skupin (FB, IG, TW) se najbolje počutiš in v okviru katere bi lahko največ prispeval/a. Člani ekip ti bodo z veseljem predstavili, kaj že počnejo, da bi naš poziv na volišča ponesli v vse pore družbe.

Zaradi lažje organizacije dogodka te prosim samo, če lahko svojo udeležbo na ponedeljkovem srečanju potrdiš s klikom na rdeči gumb spodaj.

Če še nisi v ekipi za družbena omrežja, pa ti ni treba čakati dotlej, da nas spoznaš. Pridruži se nam že zdaj. Kako? Nič lažjega, samo sledi naslednjim korakom:

  • Pridruži se Facebook skupini Tokrat grem volit - ekipca. Ker je zaprta, bo morda nekoliko za počakati na potrditev, a se splača ;)
  • Tam najdeš dokument s strateškimi smernicami in vsebinskimi predlogi ter navodila, kako se nam pridružiti na aplikaciji Slack, preko katere se usklajujemo.
  • V Slacku izberi eno ali več skupin za posamezna družbena omrežja, odvisno od tega, katera so ti bliže.
  • Spoznaj druge prostovoljce, predstavi nam svoje ideje in predloge in se seznani z že potekajočimi aktivnostmi in zastavljenimi smernicami.

Prepusti se kreativnosti. Naši omejitvi sta le dve: sledenje temeljnemu sporočilu spodbujanja volilne udeležbe in dostojna komunikacija.

Kdaj:

-

Kje:

Hiša Evropske unije
Dunajska 20
Ljubljana 1000
Slovenia

Prideš?