Srečno volilno leto 2019

Božično-novoletni prazniki so v prvi vrsti namenjeni sproščenemu druženju z družino in prijatelji. In ker tovrstno kramljanje hitro zaide tudi v politične vode, vam tokrat dajemo idealno iztočnico, ki ne sproža slabe volje. Spomnite bližnje, da bomo kmalu vstopili v evropsko volilno leto in jih pozovite, da 26. maja 2019 oddajo glas na volitvah v Evropski parlament.

In če smo že pri tem - ko boste dan po božiču, 26. decembra, v središču Ljubljane občudovali praznično razsvetljavo, ne pozabite stopiti do mobilne informacijske točke ekipe Tokrat grem volit. Z veseljem vam bomo predstavili našo kampanjo spodbujanja volilne udeležbe, vam pojasnili, zakaj in kako se nam lahko prodružite, ter pokramljali z vami o idejah in predlogih, kako naš poziv razširiti čim dlje.

Srečno volilno leto 2019

Kje nas najdete? Od 18. ure naprej bomo na Bregu, uro pozneje se bomo premaknili na Prešernov in Mestni trg, od tam pa še na Petkovškovo nabrežje in Čopovo ulico. Našo božično-novoletno turnejo po središču prestolnice bomo po 20. uri zaključili na Kongresnem trgu.

Če nas srečate, se ne obotavljajte in pristopite. Veseli bomo klepeta z vami, obenem pa vam bomo lahko iskreno zaželeli srečno, aktivno in evropsko novo leto 2019.

Kdaj:

-

Kje:

Središče Ljubljane
Kongresni trg
Ljubljana 1000
Slovenia

Prideš?