Tokrat gremo volit v Mariboru

Ekipa Tokrat grem volit v ponedeljek, 17. decembra, prihaja v Maribor. Ob tej priložnosti bomo v prostorih Zavoda PIP ob 14.30 organizirali spoznavno srečanje z vami, angažiranimi državljani, ki vam ni vseeno. Pridružite se nam, radi bi se spoznali z vami, se pogovorili o naši kampanji spodbujanja udeležbe na prihajajočih evropskih volitvah Tokrat grem volit in slišali vaše predloge in ideje, kako naš poziv ponesti do čim več ušes.

Zaradi omejenega števila mest bi vas prosili le, če svoj prihod napoveste s klikom na rdeči gumb spodaj.

Ekipa Tokrat grem volit

To pa še ni vse. Vabimo vas tudi, da obiščete našo informacijsko točko, ki bo gostovala na izbranih fakultetah Univerze v Mariboru. Na njej bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja o evropskih volitvah in vam pojasnili, kako se lahko pridružite našim prizadevanjem, da bi prepričali kar največ volivcev, da se jih udeležijo in tako pristavijo svoj glas h gradnji boljše evropske prihodnosti za vse nas.

V jutranjih urah, od 9. naprej, nas boste našli v avli mariborske Pravne fakultete, okoli 11. ure se bomo preselili na Medicinsko fakulteto, po 13. uri pa vam bomo na voljo v avli Filozofske fakultete. Pridite, z veseljem bomo poklepetali z vami.

Kdaj:

-

Kje:

Zavod PIP
Gosposvetska cesta 86
Maribor 2000
Slovenia

Prideš?