Naj vas Ritem mladosti zaziblje tudi predvolilno

Ritem mladosti, eden največjih glasbenih dogodkov v državi, bo v letošnji, že 12. zaporedni izvedbi, odmeval tudi predvolilno. Če ste med tisoči glasbenih navdušencev, ki se boste prepustili beatom dvoboja Dubioze kolektiva in Sarsa, vas vabimo, da med ogrevanjem za glasbeni spektakel v petek, 14. decembra, od 21. ure naprej v Areni Stožice obiščete tudi informacijsko točko projekta spodbujanja udeležbe na prihajajočih evropskih volitvah Tokrat grem volit.

Ritem mladosti

Člani ekipe Tokrat grem volit bomo v sprošenem vzdušju z veseljem odgovorili na vaša vprašanja o evropskih volitvah in vam pojasnili, kako se lahko aktivneje vključite v našo kampanjo in tako poskrbite, da bodo ustvarjalci evropske prihodnosti upoštevali (tudi) interese mladih. Najdete nas na vhodu B1 in ne spreglejte selfieboxa, v katerem si zagotovite spominek na nepozaben dogodek.

Kdo pravi, da dober žur ne gre skupaj z akcijo za boljšo prihodnost vseh nas? Mi si drznemo trditi nasprotno. Rock on do 26. maja 2019, nato pa samo še bolj!

Kdaj:

-

Kje:

Arena Stožice
Vojkova 100
Ljubljana 1000
Slovenia

Prideš?